TOP WASSERETTE


                  


Bij ons kunt u uw auto praktisch met de hand wassen in onze top wasserette,
als u uw auto liever door een machine laat reinigen dan kan dit natuurlijk ook.
dit kunt u laten doen door onze Washtec machine, wassen terwijl U wacht!


De openingstijden van Washtec machine kunt uw vinden op de pagina van het tankstation, deze zijn gelijk aan die van het tankstation.


Wast u uw auto liever zelf? 
Maak dan gerust gebruik van onze topwasserette; deze staan dag en nacht tot uw beschikking. 

Met de handige spuitlans kunt u uw auto eerst ontdoen van vuil. Daarna kunt u deze grondig wassen met de schuimborstels. Deze zijn gemaakt van paardenhaar, dus beslist veilig voor uw lak. Tot slot kunt u kiezen voor het programma glansspoelen voor een streeploos, glanzend resultaat zonder afzemen. 
Het water in de wasboxen  zijn verwarmd, dus ook in de winter is het prettig wassen bij Derks.

U kunt 0,50 1,= of 2,- euromunten inwerpen. 

Volg deze stappen voor het beste resultaat.

Stap 1: Voorreinigen 
Bedek uw auto royaal met shampoo en laat dit even inwerken. 

Stap 2: Voorwas 
Spuit met de hogedrukspuit loszittend vuil en zand van uw auto. Dit voorkomt krassen bij het borstelen. De voorzijde van de auto kunt u het beste even laten inweken. Dan spuit u gemakkelijk de insecten van uw voorruit en gril. 

Stap 3: Borstelen 
Met de borstel kunt u het laatste statische vuil van de auto verwijderen. Bij Derks hebben we gekozen voor zachte borstels van paardenhaar. We raden u aan hierbij systematisch te werk te gaan; op een natte, schuimende auto kunt u niet goed zien waar u gebleven bent. U kunt ook het beste van onder naar boven borstelen. 

Stap 4: Spoelen 
Spoel de auto grondig af. U kunt ook uw auto afspuiten met hotwax. Daarmee verzorgt u meteen de rubber en plastic delen. Hotwax zorgt dat uw auto sneller droogt en het water er gemakkelijk afloopt. Vuil hecht zich minder snel en u ziet een fraaie glans op uw lak. 

Stap 5: Glansspoelen 
Als u – tot slot – de auto afspoelt met zogenaamd Osmose water heeft u zonder twijfel een schitterend wasresultaat en hoeft u daarna niet meer te zemen! 
Service apparaten

Bij wassen hoort natuurlijk stofzuigen. Op ons terrein vindt u twee krachtige stofzuigers, waarmee u uw auto ook van binnen kraakhelder maakt. Uw matten klopt u moeiteloos uit tegen onze speciale mattenkloppers: roestvrijstalen roosters. Deze vindt u vlakbij de stofzuigers. De muntinworp is 50 eurocent.

Als u toch druk bent met uw auto, kunt u net zo gemakkelijk even lucht in uw banden doen. Met de juiste bandenspanning verbruikt u minder brandstof, dus dat is zeker de moeite waard. 


De koffie staat altijd voor u klaar!