De SoftCare2 Pro van WASHTEC autowasinstallatie


Als u zuinig bent op uw auto, dan raden wij u aan deze regelmatig te wassen. Vogelpoep, insecten, slijtstof van remschijven, hars van bomen, strooizout ... allemaal stoffen die genadeloos de laklaag en de velgen aantasten. Gelukkig staat Carwash Derks voor u klaar met faciliteiten die u het autowassen gemakkelijk maken.

Onze washal, met de nieuwste Washtec Pro 2 roll-over, maakt het autowassen wel heel gemakkelijk! Ook voor de meeste bestelwagens, want de wasstraat gaat tot 2,60 meter hoogte! 
Onze wasstraat werkt in drie gedeelten. In het eerste gedeelte wordt de auto ‘in de week’ gezet, vooral de velgen en het front van de auto. In het tweede gedeelte wordt de auto onder hoge druk afgespoten. Het meeste vuil is dan al verdwenen, zodat dit bij het wassen met borstels geen krassen kan maken. Aan het einde wordt uw auto keurig droog geblazen en eventueel van wax voorzien.
Het resultaat: een glanzend schone auto, zonder strepen en zonder krassen. 

Onze wasstraat biedt u meerdere wasprogramma’s, waarbij u kunt kiezen voor extra’s als bijvoorbeeld polish plus. De pro2 gaat dan nogmaals langs uw auto en geeft deze een glanzende polish laag op uw auto. 
U kunt bij de kassa van het tankstation terecht voor losse waskaarten en aantrekkelijke abonnementen.
Vergeet u niet uw antenne en andere uitstekende delen van uw auto te halen vóór de wasbeurt. ShineTecs-Nooit meer uw auto met de hand in de was zetten.
  • ShineTecs is een sterk geconcentreerd polymeer gebaseerd op de wereldwijde patentformule Acrylionic™ die uit dezelfde grondstoffen bestaat als de doorzichtige beschermlaag op auto's. Het verwijdert vuil uit de poriën in de doorzichtige lak en tegelijkertijd versterkt het de lak met elke wasbeurt. 
  • Bij regelmatig gebruik beschermt ShineTecs de lak tege zure regen en voorkomt roestvorming en kleurvervaging door de zon. 
  • Elke wasbeurt opnieuw zorgt ShineTecs voor een hoogglanzend oppervlak. 
  • Regelmatig aanbrengen van ShineTecs versterkt de beschermende laag en geeft een 'makkelijk-schoon-te-maken' resultaat! 
  • ShineTecs is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, niet corrosief en irriteert de huid niet.
Wist u dat:

het wassen is een washal met een goede "roll-over" volgens wetenschappelijk onderzoek beter is voor uw kostbare auto?


Meer lezen? klik dan hier